Επισήμως έχουμε το ‘πράσινο φως’ από το Netflix για την παραγωγή κινηματογραφικής εκδοχής του Πινόκιο σε σκηνοθεσία Guillermo Del Torro!

Και ναι! Μόνο ως μαέστρο μπορώ να αποκαλέσω ένα σκηνοθέτη του βεληνεκούς του Del Torro, ενός ανθρώπου που ανήγαγε το παραδοσιακό ‘Monster Movie’ σε ξεχωριστή τέχνη. Από το ‘Cronos’ και το ‘Λαβύρινθο του Πάνα’, έως και τον ‘Πορφυρό Λόφο’ και τη ‘Μορφή του Νερού’, η διαδρομή ήταν μεγάλη και καθώς φαίνεται άξιζε τα μέγιστα. Ο Del Torro φαίνεται πως έχει φτάσει σε επίπεδο κύρους που ανακοινώνει project και οι παραγωγοί ‘τρέχουν’ να τον ικανοποιήσουν, μιας και από καιρό είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, του πασίγνωστου παραμυθιού του Collodi.
Μπορεί να τον είχαν βρει αναποδιές έως πρότινος με παραγωγές όπως το Χόμπιτ (το οποίο και εγκατέλειψε πριν ολοκληρωθεί), ωστόσο φαίνεται να συνεχίζει ακάθεκτος κάνοντας αντι-συμβατικές επιλογές όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου επιλέγει να χρησιμοποιήσει stop-motion animation (από τους δημιουργούς του Fantastic Mr. Fox).

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα δημιουργό που έως τώρα αποτελεί εγγύηση με ό,τι κι αν καταπιαστεί και μας κάνει να αναμένουμε με ανυπομονησία τις κινήσεις του!

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ