Αεικίνητος ο Jon Favreau: παραγωγός, ηθοποιός στα Marvel και Disney franchises και φυσικά σκηνοθέτης (Iron Man, Βιβλίο της Ζούγκλας-live action).

Πάνω στην αναμονή για τo «Βασιλιά των Λιονταριών» (επίσης live action) και ενώ δουλεύει πάνω στην πλοκή του ‘Mandalorian’ την πρώτη Star Wars animation σειρά για το ‘Disney Plus’, αναλαμβάνει για τα BBC Studios το νέο μεγάλο τους project για σειρά φυσικής ιστορίας ή αλλιώς ντοκιμαντέρ για δεινόσαυρους!
Το όνομα αυτού «Prehistoric Planet»!

Την παραγωγή συνυπογράφει ο Mike Gunton (Avatar) δίνοντας επιπλέον κύρος στο cgi κομμάτι της σειράς, που φυσικά είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια σειρά με το συγκεκριμένο θέμα που σέβεται τον εαυτός της. Η σειρά ακολουθεί τις πολύ καλές επιδόσεις του BBC στο συγκεκριμένο θέμα (Walking with Dinosaurs – 1999, Planet Dinosaur 2011) και αυτή τη φορά θα περιηγηθούμε στην εποχή λίγο πριν την εξαφάνισή τους περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της σειράς αποτελεί βέβαια σημαντικό γεγονός τόσο για τη νέα συμφωνία του BBC με το Discovery, όσο και με την πρόθεση της Apple να τονώσει τις δικές της επερχόμενες ψηφιακές υπηρεσίες. Αυτές θα εγκαινιαστούν το φθινόπωρο με το όνομα ‘Apple TV Plus’ χωρίς όμως ακόμη ανακοίνωση σχετικά με το διεθνές του πρόγραμμα.

Είναι αλήθεια ότι το θέμα της φυσικής ιστορίας αποτελεί ένα πάγιο χώρο ανταγωνισμού για τις εκπομπές ντοκιμαντέρ όλων των καναλιών, τρανό πρόσφατο παράδειγμα το Netflix με το «Our Planet» και τη συνεργασία του με τον τρανό παραγωγό στο είδος, James Honeyborne (Blue Planet II).

Έτσι λοιπόν θα έχουμε μάχες ‘γιγάντων’ τόσο ‘εμπρός’ όσο και ‘πίσω’ από τις οθόνες μας.

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ