Η ‘Συγχώνευση Εταιριών της Χρονιάς’ δεν νομίζω να είναι άλλη φέτος από εκείνη της Disney και της Fox. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό έφερε τα ‘πάνω κάτω’ στις πολυ-αναμενόμενες κινηματογραφικές τους προβολές για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις έως και το 2027 το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής: μετά το φετινό ‘Rise of the Skywalker’ που αναμένεται στις 20 Δεκεμβρίου, θα έχουμε τρεις νέες ταινίες ‘Star Wars’, χρόνο παρά χρόνο από το 2022 και μετά και ανάμεσά τους τα επόμενα 4 ‘Avatar’ της Fox, με το πρώτο sequel να ξεκινά ουσιαστικά από το 2021.

Μετά την εκρηκτική επιτυχία του τελευταίου Avengers της Marvel όλοι περιμένουν τις αλλαγές στο Marvel franchise μετά τη συγχώνευση με τη Fox και δεν απογοητευτήκαμε, με την ανακοίνωση αρκετών ημερομηνιών για τις επόμενες χρονιές: δύο για το Μάιο και το Νοέμβριο του 2020, με τους τίτλους των ‘Black Widow’ και ‘Eternals’ να φιγουράρουν στα media ως πιθανότερα και τρεις σε αντίστοιχες περιόδους ανά χρονιά για 2021 και 2022 εκ των οποίων αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακριβείς ημερομηνίες, σίγουρα κάπου θα πρέπει να περιμένουμε τα ‘Dr. Strange 2’, ‘Black Panther 2’, ‘Shang-Chi’ και ‘Guardians of the Galaxy 3’.
Τέλος η σειρά ‘New Mutants’ της Fox, έχοντας ήδη αναβληθεί αρκετές φορές στην ημερομηνία εκκίνησής τους, έχει εκ νέου πάρει παράταση για τον Αύγουστο του 2020, χωρίς να είναι και σίγουρο σε ποιο κανάλι θα τους φιλοξενήσει, το πιθανότερο όμως όχι στο Hulu.

Αυτά φυσικά μέχρι νεοτέρας αν και είναι φανερό ότι μετά τη συγχώνευση της Fox από τη Disney, γίνεται προσπάθεια τα διάφορα ‘blockbuster franchises’ να κατανεμηθούν και να απλωθούν οι ημερομηνίες τους εκ νέου, ώστε να μην λειτουργήσουν ανταγωνιστικά το ένα με το άλλο. Έτσι η ‘ιερή αγελάδα’ του φιλοθεάμονος κοινού θα αρμεχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα!

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ