Το Internet Arcade, έχει συγκεντρώσει όλα τα Arcade παιχνίδια από το τέλος της δεκαετίας του ’70 μέχρι και τα 90’s.

Με τον Cloud και τον browser μας, το Internet Archive μας χαρίζει πάνω από 1700 Arcade παιχνίδια που μπορούμε να τα παίξουμε απευθείας από τον browser μας, χωρίς να κάνουμε λήψη αρχείων!

Στη συλλογή αυτή των 1785 παιχνιδιών, μπορείτε να φιλτράρετε από την αριστερή στήλη της σελίδας του Internet Arcade τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε, σύμφωνα με την εταιρία δημιουργίας ή το έτος κυκλοφορίας.

Λήψη:

Ακολουθήστε το σύνδεσμο και ξεκινήστε το παιχνίδι Internet Arcade

Πως παίζεται:

Θα δείτε μία μεγάλη συλλογή από παιχνίδια. Αρκεί να επιλέξετε ένα από αυτά

Θα σας ανοίξει μία οθόνη με διάφορα στοιχεία για το παιχνίδι. Πατήστε στο κέντρο του παιχνιδιού για να φορτώσει τον emulator και τα αρχεία του παιχνιδιού. Δεξιά θα βρείτε και την επιλογή για πλήρη οθόνη (Full Screen)

Ο χειρισμός των παιχνιδιών μπορεί να γίνει με το πληκτρολόγιο, αλλά και με arcade χειριστήριο που θα συνδέσετε στο PC όπως αυτό εδώ.
Για να βάλετε Coins στο παιχνίδι, πατήστε το «5» στο πληκτρολόγιο και το «1» για να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Τα πλήκτρα χειρισμού είναι τα: Ctrl / Alt / Space / και τα βελάκια.

Το IPVanish μπορεί να προστατέψει την ιδιωτικότητά σας και ό,τι βλέπετε στη συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here