Από τις 25 Μαρτίου, η EA με το νέο Update του Battlefield V ενεργοποίησε και την Battle Royale έκδοση του παιχνιδιού με την ονομασία Firestorm. Μπορούμε να πούμε ότι η δουλειά που έχουν κάνει είναι εξαιρετική. Η δράση διαδραματίζεται στις χιονισμένες περιοχές του Halvøy.

64 παίκτες πέφτουν στη μάχη, είτε σε ομάδες των τεσσάρων, είτε Solo, με μοναδικό στόχο την τελική επικράτηση. Ένα δαχτυλίδι φωτιάς περιορίζει συνεχώς το πεδίο μάχης. Οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους αρκετά όπλα, μέχρι και συντονισμένους βομβαρδισμούς, 17 διαφορετικά οχήματα και πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Εξαιρετικό Gameplay και επιτέλους ένα καθαρά «Πολεμικό» Battle Royale χωρίς περιττά και κάπως παιδικά στοιχεία που συναντάμε συνήθως σε παρόμοια Mode. Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι το Firestorm θα εξελίσσεται συνεχώς μαζί και με μία αρχική παρουσίαση του Duos Mode τον Απρίλιο, μέρος του Chapter 3: Trial by Fire. Με την αφορμή του Firestorm η εταιρία προσφέρει το Battlefield V στα 29.99€ για PC, την Delux Editon για PS4 στα 34.99€ και στα 45.00€ για XBOX

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here