Το Βoot card Maker είναι ένα «εργαλείο» με το οποίο μπορούμε σε ένα android tvbox να περάσουμε κάποια custom ROM που έχουμε βρει σε κάποιο φόρουμ και είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι συμβατή με τη συσκευή μας ή όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε σε μια SD card το LibreElec.

Θα χρειαστούμε το custom ROM αρχείο σε μορφή img, μια κάρτα sd και το windows pc μας.

Σε αυτό το σημείο να πούμε όταν μιλάμε για custom ROM, μιλάμε για ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι βασισμένο στο Android, αλλά περιέχει προσθήκες ή ελλείψεις από την κανονική του έκδοση.

Αυτή την στιγμή το Βoot card Make βρίσκεται στην έκδοση V2.0.2 θα το βρείτε εδώ

Αποσυμπιέζουμε το αρχείο και το τρέχουμε, την πρώτη φορά θα είναι στα Κινέζικα κάνουμε κλίκ πάνω αριστερά και επιλέγουμε το δεύτερο για να αλλάξουμε την γλώσσα στα Αγγλικά. Μετά κλείνουμε το πρόγραμμα και το ξανά ανοίγουμε για να κρατήσει την επιλογή.

Στο πρώτο πεδίο επιλέγουμε την κάρτα sd

Στο erase_bootloader βγάζουμε το √ από το Yes.

Πάμε στο open και επιλέγουμε το custom ROM αρχείο σε μορφή img που έχουμε κάνει λήψη.

Πατάμε και το Make για να ξεκινήσει η διαδικασία

Προσοχή δεν κλείνουμε το Βoot card Maker εάν δεν δούμε το μήνυμα success!

Η κάρτα sd είναι έτοιμη για να την βάλουμε στο android tvbox και πατώντας με μια οδοντογλυφίδα το reset κουμπί (σε κάποια tvbox είναι μέσα στην θύρα AV και σε κάποια έχει μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος) την ώρα που το βάζουμε στο ρεύμα να ξεκινήσει η διαδικασία αναβάθμισης.

Το IPVanish μπορεί να προστατέψει την ιδιωτικότητα σας και ότι βλέπετε στην συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα εδώ

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ