Η Activision Ανακοίνωσε τις Ημερομηνίες της beta για το Call of Duty: Black Ops 4.

Η beta θα τρέξει στο PS4 από τις 3 Αυγούστου στις 20:00 έως τις 6 Αυγούστου στις 20:00, μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι.

Μία εβδομάδα μετά, δηλαδή το διάστημα 10-13 Αυγούστου, θα έχουμε τη beta για όλους τους χρήστες PS4 και Xbox One, επίσης με ώρα έναρξης και λήξης 20:00.
Στα PC η early access beta ξεκινάει στις 10 Αυγούστου και ώρα 20:00. Αν δεν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι, τότε θα παίξετε από τις 11 Αυγούστου και ώρα 20:00 (open beta). Οι beta για όλα τα format ολοκληρώνονται στις 13 Αυγούστου, τουλάχιστον για τον Αύγουστο, μιας και έπεται συνέχεια.

Στα PC, η beta θυμίζουμε ότι δεν θα τρέξει στο Steam, αλλά μόνο στο Battle.net.

Η Multiplayer beta θα έχει έξι maps, δύο εκ των οποίων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά (σ.σ. δεν τα είχαμε δει στην E3 2018). Θα μπορείτε να παίξετε στα modes Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy, αλλά και στο νέο Control mode, το οποίο περιλαμβάνει objectives στα οποία η μία ομάδα επιτίθεται και η άλλη αμύνεται εναλλάξ. Θα μπορέσετε, επίσης, να δοκιμάσετε τους νέους Specialists, αλλά και τους βετεράνους Nomad και Prophet. Όσοι λάβετε μέρος στη beta, θα κερδίσετε μια μοναδική calling card ως bonus. Αν αποκτήσετε το μέγιστο rank της beta, θα λάβετε ένα Ulock Token, το οποίο θα μπορέσετε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε αντικείμενο του Create-a-Class στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Το Battle Royale mode τον Σεπτέμβριο

Πέραν όλων αυτών, η εταιρεία ανάπτυξης Treyarch δουλεύει αυτή την περίοδο για το Battle Royale mode με την ονομασία «Blackout», η beta του οποίου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγη: https://gameworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here