Σήμερα θα δούμε ποιοι τρόποι υπάρχουν να κλείσετε τις εφαρμογές που »τρέχουν» στο παρασκήνιο στο Android TV Box σας. Έχοντας εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, χρησιμοποιείτε περιττή μνήμη που προκαλεί αργή εναλλαγή στα μενού και πολλές φορές κόλλημα κάποιας εφαρμογής. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί να δουλέψει σωστά, εάν δεν κλείσει η εν λόγω εφαρμογή που »τρέχει» στο παρασκήνιο.

Τα Android TV Box κάνουν διαχείριση μνήμης, αλλά μερικές φορές οι εφαρμογές δεν κλείνουν σωστά ή έχουν κάποιο σφάλμα και συνεχίζουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο.

1. Κλείσιμο εφαρμογών φόντου με το τηλεκοντρόλ

Είναι αρκετά εύκολο να κλείσετε εφαρμογές φόντου ανάλογα με το τηλεκοντρόλ που χρησιμοποιείτε. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές. Σε ορισμένα τηλεκοντρόλ, μπορεί να γράφει Menu και να έχει και τις τρεις οριζόντιες γραμμές.

Αφού πατηθεί το κουμπί, όλες οι εφαρμογές που »τρέχουν» στο παρασκήνιο θα εμφανιστούν σε παράθυρα.

Χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους, μεταβείτε στην εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε και κάντε κλικ στο δεξί πλήκτρο βέλους.

Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο με το δεξιό βέλος θα κλείσει η εφαρμογή, απλώς κάντε το για κάθε μία που θέλετε να κλείσετε.

Αυτός ο τρόπος δεν λειτουργεί σε κάποια custom rom που υπάρχουν για κάποια android tv boxes, τα οποία χρησιμοποιούν το πλήκτρο μενού για την προσθήκη ή αφαίρεση συντόμευσης στο αρχικό μενού (launcher).

2. Κλείσιμο εφαρμογών φόντου με πληκτρολόγιο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πληκτρολόγιο, από τα μικρά ή τα μεγάλα USB keyboards που υπάρχουν στην αγορά.

Πατήστε και κρατήστε το πατημένο το πλήκτρο ALT key.

Ενώ κρατάτε πατημένο το ALT Key, πατήστε το TAB key μία φορά και θα εμφανιστούν οι εφαρμογές που »τρέχουν» στο παρασκήνιο.

Συνεχίστε να κρατάτε το ALT key και πατήστε

το κουμπί βέλους πίσω (back arrow)

Συνεχίστε να πατάτε το βέλος πίσω (back arrow) για να κλείσετε κάθε εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο.

 

Το IPVanish μπορεί να προστατέψει την ιδιωτικότητα σας και ό,τι βλέπετε στην συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here