Τον προηγούμενο μήνα, το Netflix χαροποίησε ιδιαίτερα τους fans των fantasy σειρών, βάζοντας μπρος για την επόμενη χρονιά την παραγωγή για μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές στο είδος.

Ο λόγος για το ‘Witcher’ του Andrzej Sapkowski ή »Πολωνού Tolkien», όπως προσδιορίζεται από πολλούς. Αν και οι περισσότεροι τον έμαθαν από τα ομώνυμα video games των οποίων την επιτυχία ούτε ο συγγραφέας περίμενε, τα βιβλία είχαν ήδη μεταφερθεί σε μέτριες πολωνικές παραγωγές για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Την παράδοση αυτή έρχεται να σπάσει το Netflix, έχοντας τα δικαιώματα για τη δημιουργία μιας σειράς διεθνούς παραγωγής (και κύρους) με οκτώ επεισόδια αρχικά συν με πρόσφατη ανακοίνωση τη συμμετοχή του Man of Steel, Henry Cavill.

O Cavill, αν και συμπαθέστατος στους ρόλους ατσαλάκωτων ηρώων, προβληματίζει τους γνώστες του Witcher για το κατά πόσο ταιριάζει στην περσόνα του Τζέραλντ από τη Ρίβια, ενός κυνηγού τεράτων που, όπως και ο σκοτεινός κόσμος του, είναι εμπνευσμένος από τη μυθολογία της Μεσαιωνικής Σλαβικής Ευρώπης και ταλανίζεται από ηθικά διλήμματα, πολιτικές ίντριγκες και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον μεσιέ Cavill να ολοκληρώσει τη σκληρή του εκπαίδευση στο ‘Kaer Morhen’, το άντρο των Witchers.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here