Ο NoxPlayer 6 είναι ακόμα ένας αξιόλογος Game Emulator που υπόσχεται να φέρει τα αγαπημένα σας παιχνίδια, από το κινητό ή το Tablet σας, στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή και δε θα σας προβληματίσει. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη σελίδα των δημιουργών Bignox, ενώ θα βρείτε διαθέσιμη και την έκδοση για Mac.

 

Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε στις απαιτήσεις του συστήματος, όπως δείχνει ο πίνακας.

Στη θέση σας, δε θα δίναμε καθόλου σημασία στην πρώτη στήλη. Θεωρούμε το ελάχιστο σύστημα για να τρέχει σωστά ο Emulator, είναι το δεύτερο.

Το Περιβάλλον

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, μπορείτε να τρέξετε το πρόγραμμα που θα σας ανοίξει ένα κάπως γνώριμο περιβάλλον. Στα δεξιά, θα δείτε μία στήλη με τις διάφορες επιλογές για ρυθμίσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα εγγραφής βίντεο, για όσους θέλουν να μοιραστούν τις επιτυχίες τους στα παιχνίδια, καθώς και η δυνατότητα μακροεντολών στο πληκτρολόγιο ανάλογα με το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει ακόμα Bluetooth χειριστήρια, αλλά μόνο USB.

Πώς κατεβάζω παιχνίδια

Η διαδικασία δε διαφέρει από όσα γνωρίζετε ήδη από τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής Android. Αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο PlayStore, με τη συνηθισμένη διαδικασία, και να αναζητήσετε το παιχνίδι ή την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Αρκεί να προχωρήσετε στην εγκατάσταση και να τρέξετε το παιχνίδι.

Καθώς, όπως και κάθε Emulator, το NoxPlayer στην ουσία δημιουργεί μία Εικονική Μηχανή (Virtual Machine), θα ήταν καλό πριν προχωρήσουμε σε παιχνίδια με αρκετές απαιτήσεις από το σύστημα, να ανοίξουμε τις ρυθμίσεις και να τις προσαρμόσουμε ανάλογα.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τους Emulator με προσοχή, καθώς δε λείπουν ποτέ τα διάφορα κολλήματα και bugs, ιδιαίτερα σε συστήματα που δεν έχουν αρκετή επεξεργαστική ισχύ και μνήμη να διαθέσουν για την παράλληλη λειτουργία δεύτερου λειτουργικού συστήματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του NoxPlayer, μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα με Ryzen επεξεργαστές. Δεν παύει να είναι όμως ένα πολύ καλό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας αλλά και πληροφορίες για τον Emulator που χρησιμοποιείτε εσείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here