Η Razer αναμένεται να κυκλοφορήσει τρία »κορυφαία» προϊόντα, ένα εκ των οποίων είναι το νέο Blackwidow πληκτρολόγιο. Η αλήθεια είναι πως δε φέρνει κάτι το συνταρακτικά διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο, εκτός από δύο μικρές αλλαγές στην ποιότητα ζωής. Θα έχετε κουμπιά τα οποία θα ρυθμίζουν την ένταση μέσα από το πληκτρολόγιό σας, κάτι που σημαίνει ότι θα τα έχετε εύκαιρα ό,τι και αν θέλετε να κάνετε (αν το επιθυμείτε, μπορείτε να τους ορίσετε και διαφορετικές λειτουργίες), ενώ θα αποκτήσει και τοπική μνήμη. Με την τελευταία προσθήκη, δε θα χρειάζεται να αποθηκεύετε πλέον τις ρυθμίσεις στο Synapse. Φυσικά, η επιλογή για cloud αποθήκευση δε θα αφαιρεθεί.

Κατά τα άλλα, το πληκτρολόγιο είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με την επίσης μικρή προσθήκη sidewalls που θα κάνουν καλύτερο το κράτημά του. Τα κλασικά χρώματα της Razer (πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο σε συνδυασμό με το μαύρο) θα είναι διαθέσιμα για το νέο μοντέλο.

To Razer Blackwidow Elite θα πωλείται στην τιμή των 180€.

Μπορείτε να το παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ. Για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, μάλιστα, οι παραγγελίες στην Ευρώπη άνω των 90€ δεν θα σας επιβαρύνουν με μεταφορικά έξοδα.

ΠΗΓΗ: https://gameworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here