Η Razer ανακοίνωσε στην έκθεση IFA 2018 τρία νέα περιφερειακά. Το Razer Blackwidow Elite, για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες, καθώς επίσης και τα Kraken Tournament Edition και Mamba Wireless.

Το Razer Kraken Tournament Edition συνεχίζει την παράδοση του Kraken 7.1 V2 headset, πλέον με χαρακτηριστικά THX, καθώς θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το audio balance ανάμεσα στο gaming και το chat, καθώς επίσης και τα μπάσα. Διαθέτει USB audio control box και επιπλέον ζευγάρι earcups. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ.

Το Razer Mamba Wireless είναι ένα νέο ασύρματο mouse της Razer. Αν θυμάστε, το αρχικό μοντέλο ήταν επίσης ασύρματο, με τη διαφορά ότι το φετινό θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία του, δηλαδή γύρω στις 50 ώρες (από 20 που είχε προηγουμένως). Έχει, επίσης, πιο βολικές χειρολαβές στα πλαϊνά και το ίδιο onboard memory/cloud storage για τα προφίλ, καθώς και τεχνολογία Adaptive Frequency από το Lancehead, για να γίνεται optimize η σύνδεση με το PC σας.

Κοστίζει 100 ευρώ και θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων εβδομάδων.

razer mamba wirelessΠηγή: https://gameworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here