Στο Xiaomi Mi Box S που σας παρουσίασε το περιοδικό μας σε αυτό το άρθρο, πρέπει να δοθεί επιπλέον παραχώρηση άδειας για την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν υπάρχουν στο Google Play Store.

Στο αρχικό μενού πάμε πάνω δεξιά στο «γρανάζι» που θα μας οδηγήσει στις Ρυθμίσεις.

Ασφάλεια και Περιορισμοί

Άγνωστες πηγές

εδώ θα βρούμε όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται παραχώρηση άδειας για την εγκατάσταση εφαρμογών. Κάνετε κλικ πάνω στην εφαρμογή που θέλετε να δώσετε άδεια για να γίνει πράσινος δεξιά ο «διακόπτης» από γκρι που ήταν πριν να δοθεί άδεια. ‘Όπως δείχνει η πιο κάτω εικόνα.

Xiaomi Mi Box S ελληνική παρουσίαση

Βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το Xiaomi Mi Box S εδώ

 

Το IPVanish μπορεί να προστατέψει την ιδιωτικότητά σας και ό,τι βλέπετε στη συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. George καλησπέρα!
    πήρα το mi box s και προσπαθώ να βάλω το nova go όπως περιγράφεις αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι κατά το κατέβασμα του nova go for tablet στο επόμενο βήμα που είναι η εγκατάσταση με πετάει έξω χωρις να μου βγάλει το παράθυρο οτι το mi box s δεν αφήνει το kodi.
    απο τις ρυθμίσεις άγνωστων πηγών στο mi box s όταν πάω δεν έχει καμια εφαρμογή στη λίστα για να τικάρω το kodi.
    μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις ?

    • Δυστυχώς το Kodi 18.1 Leia δεν είναι συμβατό με το Apk Installer του GKN Wizard. Επέστρεψε στην παλαιότερη έκδοση Kodi 17.6 για να κάνεις την εγκατάσταση του Nova go και μετά κάνεις ξανά ενημέρωση στο Kodi 18.1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here