Είχαμε ήδη μιλήσει για την ανακοίνωση της Microsoft για το XBOX Game Pass for PC κάτι που οριστικοποιήθηκε στην E3 πριν από λίγες μέρες στην τιμή των 9,90. Στην ίδια έκθεση έχουμε και την πρώτη παρουσίαση για το Project Scarlet. Δεν πρόκειται για κάτι άλλο από την νέα κονσόλα XBOX που ετοιμάζει η εταιρία. Δείτε το βίντεο της παρουσίασης, αν και αυτό που θα δείτε στην ουσία δεν είναι παρά στελέχη να περιγράφουν τα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας, που θα είναι 4 φορές πιο γρήγορο από το XBOX One X, ενώ θα δίνει μέχρι ανάλυση και 120fps. Κάπου εκεί θα ακούσετε ότι η Microsoft ανακάλυψε και τους ssd δίσκους και θα τους χρησιμοποιήσει στο νέο μοντέλο, που αναμένουμε στις αρχές του 2020.

Για να δώσει έμφαση στο γεγονός, τουλάχιστον αυτό υποθέτω, παρουσίασε και το Halo Infinite. Η εταιρία επιχειρεί να επαναφέρει την επιτυχημένη, μέχρι ενός σημείου, σειρά Halo. Επιστρατεύει την 343 Industries και δημιουργεί την συνέχεια του Halo 5 και αποκαλύπτει την επιστροφή του Master Chief.

Το Halo Infinite: Discover Hope θα βγει στην αγορά πιθανότατα μαζί με το νέο XBOX, αρχές του 2020. Το παιχνίδι βέβαια θα είναι διαθέσιμο και για PC, ικανοποιόντας έτσι αρκετά μεγάλο κοινό που δεν ικανοποιείται από τις επιδόσεις της κονσόλας.

Advertisement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ