Σας παρουσιάσαμε σε αυτό το άρθρο το νέο A95X Plus

Αναζητώντας στο διαδίκτυο βρήκαμε στο Freaktab forum το [ROM] A95X Plus OREO SCV1-ATV ( AndroidTV 8.1 – S905Y2 ) από τον  Superceleron. Πρόκειτε για ένα AndroidTV λογισμικό όπως αυτό που έχει το Xiaomi TV Box.

Φυσικά με δική σας ευθύνη θα το αποφασίσετε γιατί μπορεί να μείνει μπλοκαρισμένο αν δεν κάνετε σωστά τα βήματα.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο όπως κάναμε κι εμείς, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες.

Οδηγίες:

1. Κάνουμε εγκατάσταση στο windows pc μας το Usb Burning Tool 2.1.6.8

2. Κάνουμε λήψη στον υπολογιστή μας το A95X_Plus_SCV1-ATV.zip 624.44 MB αρχείο και το αποσυμπιέζουμε (extract) με κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης συμπιεσμένων αρχείων όπως το 7zip.

3. Ανοίγετε το Usb Burning Tool επιλέγετε το Erase Flash -> Normal erase και επιλέγετε επίσης το Erase bootloader

4. Κάνετε κλικ στο Start

5. Συνδέουμε το καλώδιο USB αρσενικό σε αρσενικό (male to male) και μετά το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

6. περιμένετε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση φτάνοντας στο 100% και μετά από 2-3 λεπτά αποσυνδέσετε το usb male to male κανκάν κλικ στο Stop και κλείσετε το Usb Burning Tool.

Η πρώτη εκκίνηση του Android TV Box θα πάρει λίγο χρόνο και πιθανόν να σας βγάλει διάφορες ενδείξεις ή να ακούσετε κάποιο περίεργο θόρυβο. Aυτά συμβαίνουν μόνο στην πρώτη εκκίνηση.

Ακόμα μία πολύ καλή προσθήκη του Superceleron σε αυτό το Custom Rom είναι ότι κρατώντας πατημένο το πλήκτρο με το »σπιτάκι» στο τηλεκοντρόλ έχετε την δυνατότητα να δώσετε φωνητικές εντολές. Δηλαδή έχει κάνει το τηλεκοντρόλ voice remote control.

Βρείτε την καλύτερη τιμή για το A95X Plus στο affiliate link που ακολουθεί:

A95X PLUS Android 8.1 TV Box 4GB DDR4 + 32GB ROM – Black EU Plug

Δείτε επίσης:

A95X Plus Ελληνική Παρουσίαση και Σύγκριση με Αντίστοιχων Δυνατοτήτων Android TV Box


Το IPVanish μπορεί να προστατέψει την ιδιωτικότητα σας και ό,τι βλέπετε στην συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τα διαθέσιμα πακέτα εδώ


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here